Company Logo

Language

Το 6ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Πορωδών Υλικών συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου και το MSc in Oil & Gas Technology του ΤΕΙ Καβάλας, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Καβάλας, το διάστημα 9 Σεπτεμβρίου 2013 – 10 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Στόχος του Συμποσίου είναι η παρουσίαση των εξελίξεων και των προοπτικών της έρευνας & τεχνολογίας στον Ελληνικό χώρο σε ότι αφορά τη σύνθεση και χαρακτηρισμό των πορωδών υλικών (ροφητών, καταλυτών, μεμβρανών, κλπ), στις εφαρμογές τους (περιβάλλον, ενέργεια, χημικά προϊόντα κλπ) καθώς και στη θεωρητική / υπολογιστική μελέτη των υλικών και των αντίστοιχων διεργασιών.

 

Η προώθηση και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των επιστημόνων που ασχολούνται με σχετικά θέματα είναι εξίσου ένας σημαντικός σκοπός του Συμποσίου, όπως και η ενθάρρυνση της συμμετοχής νέων ερευνητών, καθώς επίσης προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.

 

Η επιτυχημένη διοργάνωση των προηγουμένων πέντε Πανελληνίων Συμποσίων Πορωδών Υλικών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κρίσιμης μάζας ερευνητών αλλά και στελεχών της βιομηχανίας των οποίων ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο στο 6ο Συμπόσιο που θα διοργανωθεί στην Καβάλα. Επιπλέον, συνεχίζοντας την προσπάθεια των προηγούμενων Συμποσίων για την σύνδεση των Ελληνικών ερευνητικών ομάδων με την Ελληνική Βιομηχανία και τους εμπορικούς – παραγωγικούς τομείς της χώρας, θα υπάρξει η δυνατότητα προβολής έντυπου ενημερωτικού υλικού των φορέων και εταιριών στον χώρο υποδοχής και εγγραφών, με στόχο την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

FaLang translation system by Faboba



Powered by Joomla!®. Design by: Adventure WordPress Template  Valid XHTML and CSS.