Company Logo

Language

Το 6o Συμπόσιο Πορωδών Υλικών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Καβάλας, στον Αγ. Λουκά, Καβάλα. 

 

Οδικές Μεταφορές

Η Καβάλα βρίσκεται επάνω στον αυτοκινητόδρομο της Α2 Εγνατίας Οδού. Η πόλη εξυπηρετείται εκτός του Νομού Καβάλας με τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Συνδέεται καθημερινά με τακτά δρομολόγια με όλες τις πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Με την γραμμή των Αθηνών εξυπηρετούνται όσων ο προορισμός είναι μια εκ των πόλεων που βρίσκεται επάνω στο εθνικό άξονα Αθήνας Θεσσαλονίκης. Επίσης τελούνται δρομολόγια εβδομαδιαία με Ιωάννινα.

Αεροπορικές μεταφορές

Η Καβάλα συνδέεται αεροπορικά καθημερινά με την Αθήνα και εβδομαδιαία με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Ο Κρατικός Αερολιμένας Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» βρίσκεται στο Δήμο Χρυσούπολης και εξυπηρετεί τους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.

 

Ξενοδοχεία 

galaxy

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Περιοχή: Κέντρο Καβάλας
Διεύθυνση:Ελ. Βενιζέλου 27
Τηλέφωνο: 2510 224812
ΦΑΞ: 2510 226754
Ιστοσελίδαhttp://www.airotel.gr
Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

egnatia

ΕΓΝΑΤΙΑ

Περιοχή: Δυτική είσοδος της πόλης

Διεύθυνση: 7ης Μεραρχίας 139

Τηλέφωνο: 2510 600250

ΦΑΞ: 2510 245396

Ιστοσελίδα: http://www.egnatiahotel.gr

Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Lucy

Lucy

Περιοχή: Παραλία Καλαμίτσας, Καβάλα

Διεύθυνση: Ακτή Καλαμίτσας

Τηλέφωνο: 2510600060

ΦΑΞ: 2510 600080

Ιστοσελίδα: http://www.lucyhotel.gr

Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba



Powered by Joomla!®. Design by: Adventure WordPress Template  Valid XHTML and CSS.